در کبد چه اتفاقی برای بی. سی. ای.ای رخ میدهد؟ آمینواسیدهای لوسین ، ایزو لوسین و والین که ترکیب اصلی مکمل بی. سی.ای.ای را تشکیل میدهند، قبل از این که جهت تجدید قوا و بازسازی در بدن مورد استفاده قرار بگیرند وارد کبد میشوند
کبد توانایی بالایی در تجزیه آمینواسیدها جهت تأمین انرژی در تمرینات شدید دارد
در سایر موارد مانند گرسنگیهای طولانی مدت نیز به همین صورت است
در این میان اسیدهای آمینه زنجیرهای اهمیت خاصی دارند چرا که در کبد تجزیه شده و از آنجا در جریان خون و در عضلات اسکلتی رها میشوند ،در نهایت به راحتی جهت تأمین انرژی در مواردی مانند گرسنگی، آسیبها، جراحات و تمرینات مورد استفاده قرار میگیرند
در طول مدت استراحت و تجدید قوا زمانی که منابع دیگر انرژی مانند کربوهیدرات و چربیها در دسترس هستند، این اسیدهای آمینه زنجیرهای در تولید انرژی شرکت نمیکنند و به جای آن در سنتز پروتئین یعنی همان چیزی که شما جهت ساخت عضلات نیاز دارید، مورد استفاده قرار میگیرند
مطلب مهمی که باید ذکر کرد این است که اگر چه اسیدهای آمینه زنجیرهای تنها بیست درصد از کل اسیدهای آمینهای را که در یک وعده غذای پروتئینی دریافت میکنید، تشکیل میدهند، اما پنجاه تا نود درصد از اسیدهای آمینهای را که در چرخه عمومی عضلات جذب میشوند شامل میشوند
بی سی ای ای ها فراوانترین اسیدهای آمینهای هستند که در عضلات وجود داشته و یک سوم ساختار پروتئینی را تشکیل میدهند. این اسیدهای آمینه به آرامی وارد فاز کاتابولیسم (شکست در جهت تولید انرژی) در طول تمرینات میشوند
دو دلیل فوق به علاوه این حقیقت که بدن توانایی ساخت این اسیدهای آمینه را ندارد، نیاز ورزشکاران به این اسیدهای آمینه را افزایش میدهد