آیا گوشت قرمز برای بدنسازان مضر است؟

مصرف پروتئین کافی و باکیفیت در ورزش بدنسازی یک اصل بسیار مهم است. این موضوعی است که ما می‌‌دانیم. در رشته بدنسازی، رایج‌‌ترین فلسفه موجود این است که برای دریافت پروتئین باید از گوشت مرغ و ماهی استفاده کنیم. اما آیا گوشت قرمز برای سلامتی مضر است؟

به گزارش بشیرآنلاین، طی سال‌‌های گذشته گوشت قرمز شهرت بدی پیدا کرده است. اغلب آن را به عنوان انتخابی ناسالم در نظر می‌گیرند و گفته می‌‌شود که به هر قیمتی باید از مصرف آن اجتناب نمود. بعضی مردم حتی می‌گویند که بدن ما برای مصرف هیچ نوع گوشتی طراحی نشده است! حقیقت این است که گوشت قرمز می‌‌تواند غذای خیلی خوبی برای همه و به خصوص برای بدنسازان باشد، مشروط بر  آنکه به صورت هوشمندانه مورد استفاده قرار بگیرد.

برای آنکه حقایق مرتبط با گوشت قرمز را بدانید در ادامه فهرستی از ۵ شایعه رایج مرتبط با گوشت قرمز تهیه کرده‌ایم که در ادامه خلاصه آن را مشاهده می‌کنید.

گوشت قرمز در روده می‌ماند!

یکی از مواردی که باعث ترس و وحشت زیادی می‌‌شود این است که بعضی‌‌ها می‌گویند که گوشت قرمز در روده می‌ماند و به بدن آسیب می‌رساند.

هیچ دلیل علمی برای اثبات صحت این موضوع وجود ندارد. گوشت در معده و روده کوچک تجزیه می‌شود و بقیه آن جذب خون می‌شود. بد نیست بدانید فیبر گیاهی تنها موردی است که در روده می‌ماند.

گوشت قرمز باعث سرطان می‌شود!

این جمله خیلی بزرگی است و یکی از آنهایی است که ایجاد وحشت فراوانی می‌کند. درست است، گوشتی که بیش از اندازه پخته شود می‌تواند حاوی عناصر ناسالمی باشد (مثل خیلی از غذاهای دیگر که اضافه پخته می‌شوند) اما به‌راحتی می‌توان از رخداد آن جلوگیری نمود. همه آنچه که لازم است انجام دهید به خرج‌دادن دقت اضافی هنگام طبخ است. مطمئن شوید که گوشت نمی‌سوزد و اگر این اتفاق رخ داد بخش‌های سوخته شده را جدا کرده و نخورید. شواهد خیلی کمی وجود دارد که نشان می‌دهد گوشت باعث سرطان شود. بنابراین روی این مورد قسم نخورید!

گوشت باعث ناراحتی قلبی می‌شود

این خرافه اندکی کمتر عجیب است. ارتباط بین گوشت و ناراحتی قلبی به میزان گسترده‌‌ای موضوع بحث است. اما حقیقت این است که میلیون‌ها سال است که گوشت مصرف می‌‌شود و این شامل دوران قبل از به‌وجود آمدن هرگونه مشکل قلبی هم می‌شود.

آنچه باعث به وجود آمدن این سوء تفاهم شده مصرف گوشت‌‌های فرآوری ‌شده است نه گوشت قرمز! فقط توجه کنید که چه نوع گوشتی خریداری می‌کنید تا مشکلی به وجود نیاید.

گوشت باعث چاقی می‌شود

بله. گوشت سرشار از چربی و کالری است. با این حال منبعی عالی از پروتئین است و همچنین باعث افزایش متابولیسم می‌شود و می‌تواند به ارتقای چربی‌سوزی کمک کند. بنابراین خوردن مقادیر متوسط از گوشت مرغوب می‌تواند کاهش وزن را ساده‌تر کند.

این الزاماً به این معنا نیست که شما وزن کم خواهید کرد، اما نشان می‌‌دهد که گوشت عامل اصلی برای چاقی نیست. برای اطمینان بیشتر همیشه بخش‌های کم ‌چرب گوشت را تهیه و مصرف کنید.

گوشت بدن را خراب می‌کند

بعضی‌ها فکر می‌کنند پروتئین موجود در گوشت استخوان و کلیه‌ها را خراب می‌‌کند.

رژیم‌های سرشار از پروتئین باعث بهبود چگالی استخوان شده‌اند. در ضمن هیچ مدرکی دال بر ضعیف‌شدن کلیه‌ها وجود ندارد، بلکه فقط در کسانی که مشکل کلیوی دارند مصرف زیاد پروتئین مشکل‌ساز می‌شود.



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *